Официален представител на Hörmann | Тел.: (02) 983 20 50 | Моб.: +359 886 132 000|contact@correct-doors.com

Автоматично задвижване и допълнително оборудване за гаражни ролетни врати

Стандартно автоматично задвижване, монтирано извън облицовката за удобна поддръжка

• Стандартно с дистанционно управление HSE 4 BS с 4 бутона
• Ниска консумация на ток
• Регулируемо автоматично затваряне**
• Стандартно аварийно деблокиране с помощта на въже

Управление

• Отделен корпус с командни бутони
• Вградено осветление

Допълнително оборудване

Предлагано като опция аварийно деблокиране отвън

За гаражите без втори вход Ви предлагаме възможността за отваряне на Вашата гаражна врата отвън в случай на авария (напр. при прекъсване на електрозахранването).

Предлагана като опция аварийна акумулаторна батерия

С това аварийно захранване можете да преодолявате прекъсвания в електрозахранването в продължение на до 18 часа и за макс. 5 цикъла на движение на вратата. Аварийната батерия се презарежда по време на нормалната експлоатация

Предлагана като опция акустична аларма

Пронизителният алармен звук от 110 dB(A) плаши ефективно нарушителите.

Ръчно задействана гаражна врата със заключване

С подпомагащото пружинно компенсиране гаражните ролетни врати на Hörmann се отварят и затварят лесно на ръка, както отвътре, така и отвън. Отвън с дръжката , отвътре с верижна лебедка.

Ролетната врата с ръчно задействане се заключва механично от вътрешната и външната дръжка, както и от бравата. При това солидни метални болтове отдясно и отляво се фиксират в направляващата релса.

Скосен подов профил

Решението при наклонен терен: Скосеният подов завършващ профил от алуминий изравнява разлики в нивото по цялата ширина на вратата (макс. 300 мм). Профилът се монтира безпроблемно. Просто се завинтва към вече монтираното платно. Завършващият профил се доставя стандартно с прахово покритие в наситено черно (подобно на RAL 9005). По желание получавате завършващия профил също и подхождащ на цвета на вратата.

Допълнителна бленда на щурца

Допълнителната бленда стабилизира блендата на щурца при монтаж в отвора или зад отвора, когато блендата на щурца остава видима в отвора. Тя придава хармоничен завършек на щурца без смущаващи монтажни отвори. Получавате допълнителната бленда на щурца в цвета на гаражната врата или с повърхност Decograin.

Монтажен комплект за компенсиране

Стандартно предлаганият комплект за компенсиране помага за съосно монтиране на гаражната врата при неравни стени. Това е предимство най-вече при модернизация, съответно при дървени постройки.