Официален представител на Hörmann | Тел.: (02) 983 20 50 | Моб.: +359 886 132 000|contact@correct-doors.com
Гаражни врати

ГАРАЖНИ ВРАТИ

Гаражни секционни врати

Секционните врати се отварят вертикално и са разположени под тавана, за да спестят място. Този дизайн осигурява максимално свободно пространство в гаража и пред него. Гаражните секционни врати могат да се монтират във всеки отвор на гараж и осигуряват до 14 см повече ширина на светлия отвор за преминаване, в сравнение с традиционните врати с въртеливо-постъпателен ход. Освен това, те са оптимално уплътнени от четирите страни с трайно еластични издръжливи, еластични и устойчиви на атмосферни влияния уплътнения.

виж още

Врати Berry с въртеливо-постъпателен ход

Вратите Berry с въртеливо-постъпателен ход комбинират в себе си високо качество и усъвършенствана техника с дълготрайна употреба и безопасно обслужване. Вратите Berry с въртеливо-постъпателен ход се предлагат в множество атрактивни стоманени мотиви с обшивка на линии или на касети, както и от дърво. Цветовете и декорираните повърхности поставят допълнителни акценти.

виж още

Гаражни врати RollMatic

Ролетните врати и автоматичните врати, прибиращи се под тавана се отварят вертикално и не се нуждаят от място в гаража. Благодарение на конструкцията си те предлагат максимално място в и пред гаража. Формата на отвора на гаража е без значение при монтажа – правоъгълна, скосена, със сегментов или дъгообразен свод.

виж още

Странични врати за гаражи

Страничните врати винаги са много практични, когато искате да извадите бързо предмети от гаража, без да се налага да отваряте гаражната врата. Или когато поради липсата на достатъчно място пред гаража вторият Ви автомобил е паркиран директно пред гаражната врата и блокира достъпа до нея. При Hörmann към почти всеки мотив и тип гаражна врата се предлага и подходяща странична врата. Така гаражната и пешеходната врата изглеждат хармонично.

виж още
Странични врати за гаражи

Още за гаражните врати

Заяви оферта на +359 886 132 000 или contact@correct-doors.com

Контакти