Официален представител на Hörmann | Тел.: (02) 983 20 50 | Моб.: +359 886 132 000|contact@correct-doors.com
Врати Berry с въртеливо-постъпателен ход

Врати Berry с въртеливо-постъпателен ход

Гаражни врати Berry тип “летящо крило”

Качеството преминава в красива визия и обратното

Всичко сочи в полза на оригинала: качество и безопасност, визия и комфорт, а също и усъвършенстваната технология. Във всяка врата Berry на Hörmann е вложен опитът от над 50 години ноу-хау в производството на гаражни врати. Сред голямото разнообразие от мотиви непременно ще откриете и мечтаната врата за Вашия дом.

Стандартно стоманените мотиви се предлагат в изключително удобния бял цвят, в 7 предпочитани цвята на изгодна цена, както и в около 200 цвята по RAL (изключение представляват боите с перлен, луминисцентен и металик ефект). Вратите от масивна дървесина се предлагат от северен смърч и канадска ела.

При Hörmann към почти всеки мотив гаражна врата се предлага и подходяща странична врата. Така гаражната и пешеходната врата изглеждат хармонично.

Вратите Berry с въртеливо-постъпателен ход са тествани и сертифицирани съгласно високите изисквания за безопасност на европейската норма 13241-1. Дали старата Ви гаражна врата отговаря на актуалните европейски норми за безопасност можете да установите с помощта на контролната карта за безопасност.

Предимства на вратите с въртеливо-постъпателен ход Berry на Hörmann

Пример за отличното защитно оборудване на вратите Berry с въртеливо-постъпателен ход са еластичните защитни капачки над рамената на лостовете и гъвкавите пластмасови лайсни между платното и рамката. Те намаляват риска от притискане или заклещване по невнимание.

Такъв висок стандарт на безопасност имат само вратите с въртеливо-постъпателен ход на Hörmann.

Ако се случи след много години някоя от пружините на рамото на лоста да се скъса, останалите продължават да гарантират безупречното осигуряване на вратата. Така вратата е надеждно подсигурена срещу падане на платното. При това разстоянието между намотките на пружините е толкова малко, че практически са защитени от заклещване дори и детските пръсти.

При пълно отваряне вратата се успокоява от ограничителя и спира надеждно в релсовия жлеб.

При затваряне специално оформеното рамо на лоста притиска вратата плътно към касата и я кара да се фиксира сама. По този начин не остава луфт между вратата и рамката.

Уникалното заключване с резе на вратите с въртеливо-постъпателен ход на Hörmann фиксира ъглите на платното плътно към рамката и по този начин го блокира много по-надеждно от стандартното заключване с щанга. Така насилственото повдигане на вратата е практически невъзможно. С предлагания като опция комплект за дооборудване с монтаж на място можете да блокирате вратата допълнително и в посока нагоре.

Двупосочната и изключително надеждно кодирана радиосистема BiSecur е ориентирана към бъдещето технология за комфортно и сигурно обслужване на задвижвания за гаражни, портални, пешеходни врати, осветление и други.

Тази разработена от Hörmann екстремно сигурна заключваща технология BiSecur със стабилен обхват без смущения Ви предлага сигурността, че никой не може да копира Вашия радиосигнал. Тя е тествана и сертифицирана от експертите по сигурността към Рурския университет, Бохум.

Всички задвижвания, приемници и командни елементи с технологията BiSecur са 100 % съвместими. С дистанционно управление или например кодиран радиоманипулатор отваряте удобно не само гаражната си врата, но също и оборудваната с автоматично задвижване Hörmann портална врата, командвате задвижванията за пешеходни врати и други устройства с приемници BiSecur.
С нашето приложение* и  BiSecur Gateway Вашите задвижвания за гаражни и портални врати, Вашата външна врата** Hörmann

или задвижването за интериорни врати PortaMatic, както и други устройства могат да се управляват удобно от смартфон или таблет.

* За смартфони или таблети с операционна система iOS и Android.
** За тази функция е необходимо, Вашата външна врата ThermoCarbon / ThermoSafe на Hörmann да е оборудвана с автоматичната брава S5 / S7 Smart.

Вече не се налага в дъждовно или ветровито време да стоите пред входната врата,  за да видите дали гаражната врата се е затворила. При натискане на бутона цветът на LED-индикацията на дистанционното управление HS 5 BS Ви информира за позицията на вратата. По желание следващо натискане на бутон *** може да затвори гаражната врата. Не бихте могли да командвате Вашата врата по-удобно и сигурно.

***  При командване на вратата без директна видимост към нея е необходима допълнителна фотоклетка

При ексклузивните дистанционни управления BiSecur освен дизайна в черно или бяло, впечатляваща е и елегантната форма, която приляга особено приятно в ръката.
Дистанционните управления Hörmann BiSecur с предлагана като опция гланцирана повърхност с пиано лак са отличени с престижната награда reddot design за техния ексклузивен дизайн.

Изображение: Дистанционно управление HS 5 BS със стойка (опция).

Модернизирайте своята гаражна врата

Оптимални решения за всяка ситуация на монтаж и реконструкция на гаражни врати

Все някога настъпва момент за модернизация на гаражната врата. Ежегодишното боядисване омръзва, а отварянето става все по-трудно. Възползвайте се сега от изгодните врати със стандартни размери. Нанасянето на полиестерно основно покритие придава на гаражната врата трайна устойчивост на атмосферни влияния. Корект Доорс предлага демонтаж на старата врата и монтаж на новата.

Бленди за изравняване и модернизация на гаражни врати

Ако отворът на Вашия гараж е по-висок и по-широк от изгодната гаражна врата със стандартни размери, можете да компенсирате странично и откъм щурца с бленди, които подхождат на гаражната врата. В случай че при демонтажа на старата гаражна врата се повреди зидарията, на помощ идва блендата за модернизация, предлагаща чисто решение без да се налага допълнително измазване.

Аксесоари за гаражни врати тип “летящо крило”

Задвижвания за гаражни врати Berry

Автоматично задвижване за гаражните врати осигурява комфортно отваряне и затваряне и предлага по-голяма сигурност срещу насилствено повдигане на вратата.

Дръжки за гаражни врати Berry

Разработени от експерти по сигурността, дръжките за гаражната врата Berry са с уникална форма. С ергономичното си изпълнение те прилягат сигурно и стабилно в ръката.

Остъкления за гаражни врати Berry

Допълнителното остъкление не е само дизайнерски елемент. Навлизащата дневна светлина се грижи за създаването на светла, приятна атмосфера.

Полезно за гаражни врати тип “летящо крило”

Заяви оферта на +359 886 132 000 или contact@correct-doors.com

Контакти