Официален представител на Hörmann | Тел.: (02) 983 20 50 | Моб.: +359 886 132 000|contact@correct-doors.com
Индустриални врати

ИНДУСТРИАЛНИ ВРАТИ

Индустриални сеционни врати

Пестящите място системи врати се приспособяват към всяка индустриална сграда посредством различните видове окачване. Това гарантира сигурно планиране както при ново строителство, така и при реновиране. Hörmann Ви предлага решения по мярка за всеки вид приложение: от големите врати с вградена врата без праг като комфортен преход, през изцяло остъклените врати с изключително устойчивото на надраскване остъкление Duratec.

виж още

Бързо движещи се врати

Бързо движещите се врати на Hörmann се прилагат като вътрешни и външни врати за оптимизиране на транспортния поток, подобряване на климата в помещението и пестене на енергия. Вашето предимство: Технологията SoftEdge с интегрирана Anti-Crash/защита срещу блъскане при маневриране прави гъвкавите бързо движещи се врати изключително надеждни и рентабилни. Като външна врата се препоръчва бързата врата със спираловиден механизъм HS 7030 PU с двустенни изолиращи панели с полиуретан за добра топлоизолация.

виж още

Ролетни врати и ролетни решетки

Ролетните врати са изключително рентабилни и устойчиви благодарение на опростената си конструкция с минимален брой компоненти. Можете да изберете различни варианти на платно и оборудване в зависимост от изискванията. Ролетната врата SB с иновативна техника с пружини, работещи на опън, е особено рентабилно решение за  халета с малка честота на отваряне. Ролетната врата Decotherm S е правилният избор за натовареното ежедневие в логистиката.

виж още

Товаро-разтоварителна техника

При Hörmann получавате всички компоненти за Вашия товаро-разтоварен пункт от един производител: товаро-разтоварни рампи, уплътнения за врата, товарни шлюзове и позициониращи буфери. Самостоятелно разработените и произведени Hörmann продукти са оптимално съгласувани помежду си и позволяват безпроблемно товарене и разтоварване.

виж още

Захранващи станции

Захранващи станции от Hörmann: Вашето решение, за да осигурите електричество, вода, въздух под налягане и телефонна връзка там, където са необходими. За целта е нужно само да изберете подходящите за Вас надземни или подземни захранващи станции и след това да изискате да бъдат конфигурирани изцяло според индивидуалните Ви нужди.

виж още

Врати за общи гаражи

Поради увеличаващата се потребност от места за паркиране в градовете и центровете на агломерациите подземните и общите гаражи придобиват все по-голямо значение. Често пъти тези гаражи се използват при смесено жилищно и търговско строителство. Това води до по-високи изисквания за изключително спокойно движещи се гаражни врати. Специално за тази област на приложение Hörmann предлага напълно съгласувани помежду си системи от гаражна врата и задвижване.

виж още

Пожароустойчиви плъзгащи се врати

Пожароустойчивите и димозащитни плъзгащи се врати на Hörmann се предлагат като еднокрили и двукрили или във варианта телескопична пожароустойчива плъзгаща се врата. С цел по-бързо преминаване на хора и колички за багаж или малки транспортни колички, пожароустойчивите плъзгащи се врати се предлагат и с вградена/ евакуационна врата. Без изискване те се предлагат и като мултифункционални врати.

виж още

Летящи врати и завеси от ленти

Гъвкавите завеси от ленти Hörmann са изключително подходящи за изгодно затваряне на големи отвори на халета. Здравите ленти от PVC затварят максимално плътно и се отварят само по ширината на превозното средство или на товара.
Гъвкавите летящи врати Hörmann са конструирани за приложение във вътрешността на сгради, при стандартен трафик на електрокари. Летящите врати се доставят предварително сглобени за лесно монтиране.

виж още

Още за индустриалните врати

Заяви оферта на +359 886 132 000 или contact@correct-doors.com

Контакти