Официален представител на Hörmann | Тел.: (02) 983 20 50 | Моб.: +359 886 132 000|contact@correct-doors.com
Бързо движещи се врати

БЪРЗО ДВИЖЕЩИ СЕ ВРАТИ

Бързо движещи се врати

Бързо движещи се врати – със стандартно включено управление с честотен преобразувател

Бързо движещите се врати на Hörmann се прилагат като вътрешни и външни врати за оптимизиране на транспортния поток, подобряване на климата в помещението и пестене на енергия. Асортиментът на Hörmann включва вертикално и хоризонтално отварящи се, прозрачни врати с гъвкаво платно, също и в комбинация със секционни и ролетни врати, както и с мощните и лесни за поддръжка врати със спираловиден механизъм и гладки алуминиеви профили.

Понякога вратите допринасят значително за визията на търговските сгради. Също така те крият огромен потенциал за икономия на енергия – Информация относно амортизацията и допълнителното оборудване ще намерите в разработения от Hörmann компас за енергоспестяване.

Предимства на бързо движещите се врати Hörmann

Безконтактна сигурност

Вградената в страничните части защитна светлинна решетка контролира нивото на затваряне на платното до
височина от 2500 мм. Със защитната светлинна решетка се изпълняват изискванията за безопасност
съгласно DIN EN 13241-1.

Това прави излишно инсталирането на други механизми за тази цел (напр. защита на затварящия кант или фотоклетка). Възползвайте се от тази по-голяма сигурност и изключително удобната за монтаж и поддръжка бързо движеща се врата.

Серийно предлагана голяма продължителност на използване и голяма рентабилност

Управлението с честотен преобразувател облекчава механиката на вратата и гарантира тихо движение почти без износване.
Благодарение на високата скорост на отваряне и затваряне се оптимизират работните процеси и се редуцират загубите на топлина. Освен това, поради плавното задействане и спиране на вратата, се облекчава цялата механична част и същевременно се удължава многократно живота на съоръжението. При тежки изолирани врати движението на вратата се подпомага от пружини, а при бързо движещите се секционни врати Speed с вид окачване H и V – от неизносващи се противотежести.

Равномерно запълнени с пяна стоманени ламели

Горещо поцинкованите, двустенни ламели с пълнеж от твърд полиуретанов пенопласт осигуряват изключително добра топлоизолация. Вратите се доставят стандартно в цвят бял алуминий (RAL 9006). От външната страна
впечатлява финият профил на линии на повърхността Micrograin, а от вътрешната страна ламелите са с релефно щамповане Stucco.

По-добра топлоизолация благодарение на ThermoFrame

Отоплените халета се нуждаят от добре изолирани бързо движещи се врати. ThermoFrame разделя страничната част от сградата. Прекъснатият термомост, вкл. допълнителните уплътнения, подобрява топлоизолацията с до 15 {0a720bd6e7e995d4cb2cc9e847c0876f26dd62a9ad752e611353903d7450767f} и се монтира лесно и бързо. При вратите с ламели с дебелина 42 мм и 67 мм ThermoFrame може да се поръча като опция. При вратите Iso Speed Cold 100 той вече е включен в доставката.

Предлагани като опция остъкления

Въпреки голямото натоварване в грубата индустриална среда остъклението Duratec гарантира максимална устойчивост на надраскване. Специално покритие на повърхността предпазва трайно остъклението от поява на драскотини и следи от почистване.
При изолираните врати 67 мм получавате алуминиевите рамки на остъкленията с прекъснат термомост и 3-ни остъкления. Изолираните врати 42 мм предлагаме с 2-но остъкление.

Благодарение на лайсните за задържане на стъклото от вътрешната страна дефектните остъкления се подменят много лесно и бързо.

Още за индустриалните секционни врати

Заяви оферта на +359 886 132 000 или contact@correct-doors.com

Контакти