Официален представител на Hörmann | Тел.: (02) 983 20 50 | Моб.: +359 886 132 000|contact@correct-doors.com
Индустриални секционни врати

ИНДУСТРИАЛНИ СЕКЦИОННИ ВРАТИ

Индустраилни сеционни врати

Уникално широк асортимент от секционни врати

Секционните врати се отварят вертикално и по този начин осигуряват допълнително място пред и зад вратата. Секциите на вратата се прибират близо до тавана, вертикално над отвора или по продължение на покрива. Секционните врати от серия 50 от стомана, комбинация от стомана и алуминий или от алуминий впечатляват с уникално широкия асортимент, топ дизайна и сертифицираната безопасност. Секционните врати Compact подреждат отделните ламели вертикално една върху друга непосредствено зад щурца. Минималната дълбочина на вграждане е голямо предимство при халета с прозрачни куполи, остъклени покриви и фасади.

Понякога вратите допринасят значително за визията на търговските сгради. Също така те крият огромен потенциал за икономия на енергия – Информация относно амортизацията и допълнителното оборудване ще намерите в разработения от Hörmann компас за енергоспестяване.

Предимства на индустраилните секционни врати Hörmann

Максимална устойчивост на надраскване

Вратите с остъклението от плексиглас DURATEC устояват на силното натоварване в грубата индустриална среда. Специално покритие на повърхността  предпазва трайно остъклението от поява на драскотини и следи от почистване.

Стандартно включено, без надценка, при всички секционни врати с остъкление с прозрачен плексиглас.

ThermoFrame

Отопляваните халета се нуждаят от добре изолирани врати. Индустриалните секционни врати Hörmann се предлагат като опция с ThermoFrame – Свързване на касата с прекъснат термомост за термично разделяне на касата и зида. Уплътнения от двете страни на вратата и двойно уплътнение в щурца предпазват от загуба на топлина, респ. на охлаждане. Така увеличавате коефициента на топлоизолация до 21 {0a720bd6e7e995d4cb2cc9e847c0876f26dd62a9ad752e611353903d7450767f}.

Вградена врата без праг

Вградената врата с изключително плосък праг от благородна стомана се грижи за улесненото преминаване на хора. При врати с ширина до 5500 мм прагът е с височина само 10 мм в средата и 5 мм в краищата си. Това намалява значително рисковете от спъване, както и преминаването на колела. При определени условия можете да използвате вградените врати на Hörmann без праг дори като евакуационни врати и за строителство без бариери.

фотоклетка с изпреварващо действие без доплащане

Индустриалните секционни врати Hörmann със задвижване WA 400 и ITO 400 са стандартно оборудвани със защита на затварящия кант с оптични сензори. Без доплащане можете да изберете и фотоклетката с изпреварващо действие VL 1 за безконтактен контрол на затварящия кант на вратата.

Още за индустриалните секционни врати

Заяви оферта на +359 886 132 000 или contact@correct-doors.com

Контакти