Официален представител на Hörmann | Тел.: (02) 983 20 50 | Моб.: +359 886 132 000|contact@correct-doors.com
Врати за общи гаражи

ВРАТИ ЗА ОБЩИ ГАРАЖИ

Врати за общи гаражи

Много модели, едно качество

Оптимална рентабилност, трайна функционална и персонална безопасност, както и изключително спокоен ход, дори и при голяма честота на използване – това са отличителните белези на вратата за общи гаражи.

Вратата с въртеливо-постъпателен ход N 500 се предлага за двойни гаражи в частния сектор и за общи гаражи с до 25 паркоместа.

Накланящата се врата ET 500 се накланя само до 40 мм при отваряне и затваряне и поради това е оптимално решение за общи гаражи например също и при разположение на тротоара.
Конструкцията на плъзгащата се врата ST 500 се отличава освен това с малката дълбочина на вграждане в областта на щурца.

Секционната врата Speed с микропрофилирана повърхност повишава стойността на отвора за врата и също така е много бърза.

Вратите Berry със здравата си конструкция и лесното си обслужване са изключително подходящи за надеждно затваряне на гаражни клетки в общи гаражи. Разнообразните вентилационни отвори гарантират оптимално проветряване.

Ролетните врати и ролетните решетки
 са изключително здрави благодарение на опростената си конструкция. Компактното навито платно се нуждае от малко място в областта на щурца. В ситуации с изключително малко място е възможен също и външен монтаж.
Всички типове врати взети заедно предлагат голямо разнообразие от мотиви и възможност за индивидуално оформление.

Предимства на вратите за общи гаржи на Hörmann

Двойни ходови ролки в направляващата релса и монтирани на сачмени лагери направляващи ролки осигуряват плавно, тихо и абсолютно прецизно движение на вратата – дори и след продължително използване. Накланящата се врата ET 500 и плъзгащата се врата ST 500 са конструирани за продължителност на използване от мин. 250000 цикъла, а вратата с въртеливо-постъпателен ход N 500 с предлаган като опция усилен пакет пружини – за мин. 100000.

Откритата конструкция с безопасни разстояния между платното на вратата и сградата предлага надеждна защита от наранявания на пръстите при страничните кантове и долния кант. Специално оформен профил от EPDM защитава затварящия кант на крилото на вратата. При накланящата се врата ET 500 и при плъзгащата се врата ST 500 вградена фотоклетка обезопасява допълнително областта на отвора на вратата.

Всички врати за двойни и общи гаражи се тестват и сертифицират от независими, признати институти винаги в комплект със съответно подходящите задвижвания. Така се гарантира, че комбинацията от врата и задвижване ще работи безупречно и безопасно. Това е особено важно, когато вратата е монтирана в обществени зони, като например подземни и общи гаражи.

Вратите за двойни и общи гаражи се предлагат по желание и с практична вградена врата или с идентични на съответния мотив странични врати.
Разположението на вградените врати може да е вляво, вдясно или в средата. Горните автомати за врата са включени в стандартния обхват на доставката.

Двупосочната и изключително надеждно кодирана радиосистема BiSecur е ориентирана към бъдещето технология за комфортно и сигурно обслужване на задвижвания за гаражни, портални, пешеходни врати, осветление и други.

Тази разработена от Hörmann екстремно сигурна заключваща технология BiSecur със стабилен обхват без смущения Ви предлага сигурността, че никой не може да копира Вашия радиосигнал. Тя е тествана и сертифицирана от експертите по сигурността към Рурския университет, Бохум.

При ексклузивните дистанционни управления BiSecur освен дизайна в черно или бяло, впечатляваща е и елегантната форма, която приляга особено приятно в ръката.
Дистанционните управления Hörmann BiSecur с предлагана като опция гланцирана повърхност с пиано лак са отличени с престижната награда reddot design за техния ексклузивен дизайн.

Изображение: Дистанционно управление HS 5 BS със стойка (опция).

Вече не се налага в дъждовно или ветровито време да стоите пред входната врата,  за да видите дали гаражната врата се е затворила. При натискане на бутона цветът на LED-индикацията на дистанционното управление HS 5 BS Ви информира за позицията на вратата. По желание следващо натискане на бутон *** може да затвори гаражната врата. Не бихте могли да командвате Вашата врата по-удобно и сигурно.

***  При командване на вратата без директна видимост към нея е необходима допълнителна фотоклетка

Още за вратите за общи гаражи

Заяви оферта на +359 886 132 000 или contact@correct-doors.com

Контакти