Официален представител на Hörmann | Тел.: (02) 983 20 50 | Моб.: +359 886 132 000|contact@correct-doors.com

Пестящата място гаражна врата – идеална за модернизация

Компактната конструкция на автоматичната врата, прибираща се под тавана RollMatic OD позволява монтирането й в гаражи, в които няма почти никакво място.

Спокоен ход на вратата

Двойните ходови ролки направляват платното на вратата спокойно и равномерно под тавана. Тесните алуминиеви направляващи релси са свързани посредством стабилни ъглови елементи с малки радиуси за смяна на посоката. Поради компактната си конструкция автоматичната врата, прибираща се под тавана RollMatic OD се нуждае от само 60 мм щурц.

Добре уплътнена

Еластично маншетно уплътнение в областта на щурца и уплътнения във вид на четка в направляващите релси защитават от проливен дъжд (клас 2). Гъвкавият подов профил от EPDM компенсира неравностите по пода и уплътнява долния кант на вратата.

Вградено изравняване на теглото

Пакетите с няколко пружини изравняват оптимално теглото на платното във всяка позиция. Така се щади задвижващата механика и в комбинация с изключващата автоматика на задвижването се гарантира безопасно обслужване на вратата. Също така интегрираният ловилен механизъм предпазва вратата от падане при евентуално скъсване на въже.

Пестящ място монтаж на задвижването

Релсите на задвижването могат да се монтират по избор към дясната или лявата хоризонтална направляваща релса. Благодарение на тази компактна конструкция не е необходим допълнителен щурц. (Изображението представя предлаганото като опция задвижване SupraMatic)

Вариращ монтаж

Вертикалните направляващи релси и блендата на щурца се доставят стандартно в цвета на вратата. Така вратата може да се монтира също частично или изцяло в отвора.