Официален представител на Hörmann | Тел.: (02) 983 20 50 | Моб.: +359 886 132 000|contact@correct-doors.com

Ролетни врати, идеални за тесни пространства

Универсално приложение

Ролетните врати и автоматичните врати, прибиращи се под тавана се отварят вертикално и почти не се нуждаят от място в гаража. Благодарение на конструкцията си те предлагат максимално място в и пред гаража. Формата на отвора на гаража е без значение за монтажа – правоъгълна, скосена, със сегментова или полукръгла арка.

При гаражната ролетна врата RollMatic таванът на гаража остава свободен и можете да го използвате например за лампи или като допълнително място за складиране. При монтажни ситуации с минимален щурц или минимални странични ограничители вратата RollMatic се предлага също и като външна ролетна врата.

Гаражната автоматична врата, прибираща се под тавана RollMatic OD впечатлява с минимална необходимост от щурц и е идеална за модернизиране при тесни пространства.

Подхожда идеално на Вашия дом

За да подхожда гаражната врата оптимално на архитектурата на Вашия дом, Ви предлагаме ролетната врата RollMatic и автоматичната врата, прибираща се под тавана RollMatic OD в различни мотиви. За естествено изглеждаща визия можете да изберете от двата дървесни декора с повърхност Decograin или Decopaint. За особено изискана визия се препоръчва нюанса Noir 2100 Sablé антрацит металик. На Ваше разположение са също така 11 цвята на еднаква цена – това няма да улесни избора Ви, но със сигурност ще го направи по-приятен. Естествено при нас ще намерите и странични врати със същия облик като основната врата.

Хармоничен цялостен изглед

За разлика от профилите с обшивка на линии, предлагани от други производители, гладката повърхност на алуминиевите профили изглежда модерно и елегантно. Освен това повърхността с висококачествено покритие от външната и вътрешната страна на вратата се почиства лесно. Hörmann Ви предлага боядисване на цялата врата в избран от Вас цвят без доплащане. Така платното, направляващата релса, блендата на щурца и облицовката на намотаващия вал ще образуват хармоничен цялостен модул. Вътрешността на профила е равномерно запълнена с полиуретанов твърд пенопласт за спокоен ход на вратата.