Официален представител на Hörmann | Тел.: (02) 983 20 50 | Моб.: +359 886 132 000|contact@correct-doors.com
Бариери

Бариери

Бариери

Паркинги за служители, паркинги на хотели, паркинги до жилищни сгради – бариерите намират разнообразно приложение. В комбинация с подходящото контролно устройство, вкл. прости командни елементи или чрез системно решение, вкл. идентификационен мениджмънт нашите бариери предлагат идеално решение за Вашия паркинг.

Индивидуални системи за командване и управление, както и специално съобразени с клиента допълнения Ви гарантират точното решение за всяко приложение. Функциите на всички компоненти се тестват предварително, така че можете да разчитате на бърз монтаж и функционално безопасна експлоатация. Нашите бариери са защитени срещу вандализъм и в зависимост от модела разполагат с интелигентна система за разпознаване на препятствия. Предлагано като опция дистанционно управление през уеб сървър Ви позволява да контролирате и управлявате бариерите си от разстояние – по желание дори и от смартфон.

Асортиментът ни включва автоматични бариери за блокирана ширина 10 метра с плоско, обло, чупещо и осмоъгълно рамо за задоволяване на различни изисквания.

Автоматична бариера SH 300

Автоматичната бариера SH 300 се предлага за максимална блокирана ширина 3,75 метра.
Изключително бързото й вдигане за около 2,4 секунди в комбинация с големия брой цикли на вдигане и спускане през деня (до 5000) позволява приложение и в рамките на входове и изходи с голяма честота на използване. Освен това с до 10 млн. общ брой цикли тя предлага изключително голяма продължителност на експлоатация.

За места на приложение, които не са ограничени във височина, бариерата се предлага с плоско или обло рамо. За приложение на места с ограничена височина е подходяща бариерата SH 300 с чупещо рамо.

Автоматична бариера SH 600

Автоматичната бариера SH 600 във варианта с обло рамо впечатлява с особена стабилност при максимална блокирана ширина 6.14 метра. Времето за вдигане и спускане на този вариант бариера е под 8 секунди при до 1600 цикъла на вдигане дневно. Двустранният държач за рамото осигурява допълнителна стабилност.

Автоматична бариера SH 800

Автоматичната бариера SH 800 във варианта с осмоъгълно рамо предлага максимална блокирана ширина 10,47 метра в комбинация с максимална стабилност. Времето за вдигане и спускане е около 12 секунди. Тя е подходяща за до 240 цикъла на вдигане дневно. Стандартно включеният двустранен държач за рамото осигурява допълнителна стабилност. Освен това можете да оборудвате бариерата с люлееща се подпора, стойка тип “вилица” и висяща решетка.

Бариери – системи за управление и идентификация

Освен индукционни намотки, които подават импулс за деблокиране на дадена система за контрол на достъпа след разпознаване на идентификация, ние предлагаме и много други възможности за управление на бариерите.

Вграденото в корпуса на бариерата управление позволява вдигането й с помощта на стационарни командни елементи като например кодирани манипулатори или посредством ръчен радиопредавател, без да е необходима допълнителна контролна колона.

Освен това е възможно също вдигане на бариерите посредством разпознаване на регистрационен номер, прочитане на QR код със смартфон или на карта RFID/карта с QR код и транспондерна карта в комбинация с контролна колона.

Паркинг системи

За случаите на платено паркиране се информирайте за предлаганите от нас паркинг системи с принадлежащи им касови автомати.

виж още

Предимства на бариерите Hörmann

Освен за командване на бариерата чрез радиовръзка или стационарни командни елементи всяко управление на бариера може да се допълни индивидуално според желанията на клиента. Това позволява безпроблемно интегриране на бариерата във вече налични системи за фасилити мениджмънт, както и пожароизвестителни уредби. Освен това Hörmann предлага обширна система за идентификационен мениджмънт. Самостоятелно разработената система впечатлява с индивидуално управление на входа и изхода. Правата за достъп се предоставят на различен идентификационен носител, например карти с QR код, стикери RFID или разпознаване на регистрационния номер. Също така е възможно управлението на групи потребители с различни права и времеви зони.

С предлаганото като опция свързване посредством уеб сървър можете да командвате и управлявате бариери и системата за идентификационен мениджмънт от всяко крайно устройство по света. Достъпът се осъществява през уеб браузъра на смартфона, таблета или компютъра. Прегледният уеб интерфейс предлага пълно управление и проверка на статуса на бариерата, както и обширно управление на потребители, вкл. права за влизане и излизане. Освен това евентуалните смущения се известяват и могат да бъдат отстранени директно през системата

Управлението е вградено добре защитено директно в корпуса на бариерата. Отделните компоненти се монтират или подменят с лекота благодарение на модулната конструкция. Това позволява бързо и лесно разпознаване, както и отстраняване на евентуални смущения. Допълващи компоненти, като например модула за системата за идентификационен мениджмънт, се вграждат директно в корпуса на бариерата. Инсталирането на всички компоненти и допълнения в корпуса на бариерата намалява значително разходите за техническа поддръжка и сервизно обслужване

Провежданият преди доставката тест за функционалност на Вашата завършена система от бариери и касови автомати гарантира нейния бърз монтаж и функционално безопасната й експлоатация. При Hörmann всички желани функции и характеристики на отделните системни компоненти се проверяват точно както и съвместимостта на всички интерфейси помежду им. Резултатът: Цялостните системи са предварително окомплектовани и конфигурирани в завода и са готови за експлоатация

Заяви оферта на +359 886 132 000 или contact@correct-doors.com

Контакти