Официален представител на Hörmann | Тел.: (02) 983 20 50 | Моб.: +359 886 132 000|contact@correct-doors.com
Паркинг системи

ПАРКИНГ СИСТЕМИ

Паркинг системи

Осигуряването на достатъчно възможности за паркиране е решаващ градивен елемент на градската инфраструктура. При построяването на големи търговски или медицински центрове обикновено са налице и решения за платено паркиране. За тази цел Ви предлагаме всички необходими за стопанисването на даден паркинг компоненти от един производител: както входните и изходните терминали, вкл. бариери, така и принадлежащите им касови автомати.

Благодарение на връзката с уеб сървър и при предоставяне на съответните права е възможен достъп до цялата паркинг система от всяка точка по света, а с това и мобилно и бързо отстраняване на неизправностите. Управлението и контролирането на паркинг системата става през уеб браузъра на смартфона, таблета или компютъра.

Като оператор на платени паркинг системи цифрите са от съществено значение за Вас. Нашата система Ви позволява обширни възможности за анализ, с помощта на които ще можете да следите натовареността и оборота по всяко време.

Входни и изходни терминали

Нашите входни и изходни терминали предлагат максимален комфорт и лесно обслужване. Цветният дисплей, осветеният бутон за теглене на билет и гнездото за поставяне на билета гарантират на потребителите на паркинг системата бърз и лесен достъп.

Случва ли се Вашата паркинг система да се използва и за продължително паркиране, например защото част от местата за паркиране са на ексклузивно разположение на гостите на даден хотел? В такъв случай нашите входни и изходни терминали, благодарение на вграден софтуер, могат да се оборудват допълнително с четци за карти с QR код/RFID карти и транспондери, за да намерят приложение и в тази ситуация.

Касови автомати

Благодарение на цветния дисплей, ясните инструкции за потребителите и гнездото за поставяне на билета с LED осветление заплащането на билета за паркиране става мигновено. Нашият касов автомат може да се оборудва стандартно с телефонен пост, вкл. интерфейсен модул за свързване с телефонна система. Нашата касова система позволява лесно и бързо заплащане с монети, банкноти, дебитни или кредитни карти.

Като опция можете да избирате между различни системи за предоставяне на бонуси. Така например намиращи се в близост до паркинга медицински центрове, кинозали или хотели биха могли да предлагат на клиентите и пациентите си отстъпка от цената за паркиране.

Бариери

Комбинирайте нашите входни и изходни терминали и касови автомати с предлаганите от нас бариери. Повече информация за нашия разнообразен асортимент ще намерите в Бариери.

Предимства на паркинг системите Hörmann

Освен за командване на бариерата чрез радиовръзка или стационарни командни елементи всяко управление на бариера може да се допълни индивидуално според желанията на клиента. Това позволява безпроблемно интегриране на бариерата във вече налични системи за фасилити мениджмънт, както и пожароизвестителни уредби. Освен това Hörmann предлага обширна система за идентификационен мениджмънт. Самостоятелно разработената система впечатлява с индивидуално управление на входа и изхода. Правата за достъп се предоставят на различен идентификационен носител, например карти с QR код, стикери RFID или разпознаване на регистрационния номер. Също така е възможно управлението на групи потребители с различни права и времеви зони.

С предлаганото като опция свързване посредством уеб сървър можете да командвате и управлявате бариери и системата за идентификационен мениджмънт от всяко крайно устройство по света. Достъпът се осъществява през уеб браузъра на смартфона, таблета или компютъра. Прегледният уеб интерфейс предлага пълно управление и проверка на статуса на бариерата, както и обширно управление на потребители, вкл. права за влизане и излизане. Освен това евентуалните смущения се известяват и могат да бъдат отстранени директно през системата

Управлението е вградено добре защитено директно в корпуса на бариерата. Отделните компоненти се монтират или подменят с лекота благодарение на модулната конструкция. Това позволява бързо и лесно разпознаване, както и отстраняване на евентуални смущения. Допълващи компоненти, като например модула за системата за идентификационен мениджмънт, се вграждат директно в корпуса на бариерата. Инсталирането на всички компоненти и допълнения в корпуса на бариерата намалява значително разходите за техническа поддръжка и сервизно обслужване

Провежданият преди доставката тест за функционалност на Вашата завършена система от бариери и касови автомати гарантира нейния бърз монтаж и функционално безопасната й експлоатация. При Hörmann всички желани функции и характеристики на отделните системни компоненти се проверяват точно както и съвместимостта на всички интерфейси помежду им. Резултатът: Цялостните системи са предварително окомплектовани и конфигурирани в завода и са готови за експлоатация

Заяви оферта на +359 886 132 000 или contact@correct-doors.com

Контакти