Официален представител на Hörmann | Тел.: (02) 983 20 50 | Моб.: +359 886 132 000|contact@correct-doors.com

Външна ролетна врата

Решението при липсващ вътрешен ограничител

При гаражи с минимален щурц и / или минимални странични ограничители вратата RollMatic се предлага също и като външна ролетна врата за монтаж пред отвора на гаража. Външната ролетна врата се доставя като комплект с оптимално съгласувано автоматично задвижване. За единна, хармонична визия на гаражната врата направляващите релси и облицовката за платното се доставят в цвета на вратата.

Варираща позиция на задвижването

В зависимост от монтажната ситуация, при външната ролетна врата задвижването може да се разположи по избор от лявата или от дясната страна. Облицовката на намотаващия вал е 100 мм по-широка на това място и обхваща задвижването, така че то е надеждно защитено от вятър и неблагоприятни климатични условия или чужда намеса.

Облицовка на разтегателните пружини с контролни прозорци

През контролните прозорци в облицовката на пружините можете лесно да контролирате дали въжето или пружините функционират. Това Ви гарантира сигурност дори и след много години.

Обезопасено деблокиране

С помощта на авариен комплект можете удобно да деблокирате автоматичното задвижване отвътре. Така сте в състояние например при спиране на тока да отворите отвътре гаражната врата ръчно. Като опция можете да получите обезопасеното деблокиране също и в заключващ се корпус за монтаж на външна стена.