Официален представител на Hörmann | Тел.: (02) 983 20 50 | Моб.: +359 886 132 000|contact@correct-doors.com
Врати за дома и индустрията

Врати за дома и индустрията

Врати и каси за строителство на обекти

В продължение на десетилетия Hörmann непрекъснато разширява асортимента си от врати, за да достигне до предлаганите днес комплексни решения. Заедно с тази богата на варианти гама за сроителството на обекти Hörmann предлага също и индивидуални решения с одобрение за всеки конкретен случай. Високоспециализирани заводи разработват и произвеждат строителни елементи, които се отличават с високо качество, функционална безопасност и продължителност на експлоатация.
С присъствието в най-важните международни икономически региони ние сме силен, ориентиран към бъдещето партньор в областта на обектовото и индустриалното строителство.

Елементи от тръбна рамка

В продължение на десетилетия Hörmann непрекъснато разширява асортимента си за противопожарна защита, за да достигне до предлаганите днес комплексни решения. Заедно с тази богата на варианти гама за сроителството на обекти Hörmann предлага също и индивидуални решения с одобрение за всеки конкретен случай. Високоспециализирани заводи разработват и произвеждат строителни елементи, които се отличават с високо качество, функционална безопасност и продължителност на експлоатация.

виж още

Мултифункционални врати

Мултифункционалните врати Hörmann от стомана и благородна стомана са пригодени за най-различни приложения на закрито и открито. Вратите с 1 и 2 крила се монтират навсякъде, където са необходими здрави врати. С многобройни допълнителни функции като пожароустойчивост и защита от дим, шумоизолация или защита от взлом.

виж още

Врати от стомана и благородна стомана STS / STU

Мултифункционалните врати от стомана предлагат предимства: Врати с различни функции, монтирани на едно и също ниво в сградата, се съчетават перфектно благодарение на общовалидната си, идентична визия. Вратите от стомана и благородна стомана STS / STU впечатляват със своята съосна, елегантна визия.

виж още

Автоматични плъзгащи се врати

Пълен асортимент за входове без бариери. Перфектната комбинация от прозрачност и функция. Подходящото решение плъзгаща се врата за всяко изискване.

виж още

Автоматични еднокрили и двукрили врати

Еднокрилите и двукрилите врати в комбинация със задвижване предлагат достъпност в обществените зони, на работното място и вкъщи. С автоматичното задвижване за еднокрили и двукрили врати Hörmann предлага решение също и с оглед на противопожарната защита.

виж още

Врати с определени функции, за строителство на обекти

Стабилни интериорни врати, надеждни външни врати за жилища, изцяло остъклени врати за офиси или външни врати с прекъснат термомост – нашата сила е в разнообразието.

виж още

Вътрешни остъкления

Светлината има решаваща роля в проектирането на офиси, по-специално на конферентни зали. При тях са налице променливи изисквания по отношение на пропускането на светлина, съответно на погледи към помещението. Поверителната среща изисква дискретност, презентациите – затъмнено помещение, а за кръговете по креативност е необходима добре осветена маса.

виж още

Стоманени каси

Асортиментът стоманени каси на Hörmann предлага оптимални решения за монтаж в масивни и преградни стени. Като каса на врата, прозорец или проходен отвор със сегментирана, полукръгла или остъклена арка или като комбинация със странична част и оберлихт.

виж още

Външни врати

Новата външна врата трябва да е нещо специално. Тя трябва да отговаря на стила на дома, да е представителна и по този начин да е доказателство за добър вкус. Външната врата трябва обаче да отговаря също на високи изисквания за безопасност и да спомага за пестенето на енергия чрез висок коефициент на топлоизолация.

виж още

Интериорни врати

Открийте новия домашен уют: с висококачествени интериорни врати. Нашият дом е централното ни място за живеене, наше убежище, наш оазис. Нашите интериорни врати дават своя принос за това и придават на Вашия дом щипка уют.

виж още

Врати с определени функции, за жилишното строителство

Качествени врати от стомана: за защитения вход към мазето, за работилницата и помещението за хоби, за детската или юношеската стая, за таванското помещение или за прехода от гаража към дома.

виж още

Странични врати за гаражи

Страничните врати са практични. При Hörmann към вратата Berry с въртеливо-постъпателен ход, секционната врата или гаражната ролетна врата RollMatic можете да получите също и идентично изглеждаща странична врата за гаражи.

виж още

Заяви оферта на +359 886 132 000 или contact@correct-doors.com

Контакти