Официален представител на Hörmann | Тел.: (02) 983 20 50 | Моб.: +359 886 132 000|contact@correct-doors.com
Автоматични еднокрили и двукрили врати

Автоматични еднокрили и двукрили врати

Автоматични еднокрили и двукрили врати

Еднокрилите и двукрилите врати в комбинация със задвижване предлагат достъпност в обществените зони, на работното място и вкъщи. За безпрепятствено преминаване Hörmann предлага стоманени пожароустойчиви врати, както и изцяло остъклени пожароустойчиви врати със задвижването HDO 200 / 300, а също и интериорни врати в комбинация със задвижването за интериорни врати PortaMatic.

Още за вратите от стомана и благородна стомана STS / STU

Интериорните врати с PortaMatic се командват изключително лесно с помощта на дистанционно управление или манипулатор. Многобройни функции и настройки го правят максимално гъвкаво. Още един плюс: Елегантният дизайн без допълнителна сензорна лайсна. Благодарение на високата степен на сигурност в икономичния режим PortaMatic е идеалното задвижване за врати за жилищни помещения, офиси, болници, медицински практики и хигиенични зони.*

PortaMatic е най-изгодното задвижване в своя клас и е перфектно за допълнително монтиране на по-късен етап. * При определени групи потребители, като например много възрастни или нуждаещи се от помощ лица, както и малки деца, приложението на задвижването трябва да се тества. Повече информация ще намерите на страницата за продукта PortaMatic.

Автоматичните врати с тръбна рамка осигуряват добра видимост и безпрепятствено преминаване през проходни отвори, които отговарят и на противопожарни изисквания. Нашите остъклени алуминиеви пожароустойчиви и димозащитни врати вече се предлагат оборудвани в завода със съответното задвижване.

Можете да командвате автоматичната врата удобно с помощта на манипулатор, радарен датчик или датчик за движение или с командните елементи Hörmann с радиосистемата BiSecur, като например комфортното дистанционно управление.

Заяви оферта на +359 886 132 000 или contact@correct-doors.com

Контакти