Официален представител на Hörmann | Тел.: (02) 983 20 50 | Моб.: +359 886 132 000|contact@correct-doors.com
Елементи от тръбна рамка

Елементи от тръбна рамка

Елементи от тръбна рамка

Изцяло остъклени пожароустойчиви и димозащитни елементи

Пожароустойчивите и димозащитни врати и остъкления Hörmann от стомана и алуминий убеждават със сертифицирана безопасност, перфектна функция и стопроцентово идентична визия при системите Алуминий, Стомана N-Line и Стомана S-Line. Автоматичните плъзгащи се врати Hörmann комбинират прозрачността на елементите с тръбна рамка и изискванията за противопожарна защита или за строителство без бариери. С тази програма Hörmann предлага общовалидна хармонична концепция за противопожарна защита за взискателни архитектурни решения в строителството на обекти.

Още за елементите от тръбна рамка

Пожароустойчивите и димозащитни врати и остъкления Hörmann от алуминий убеждават със сертифицирана безопасност, перфектна функция и стопроцентово идентична визия. С тази програма Hörmann предлага общовалидна хармонична концепция за противопожарна защита за взискателни архитектурни решения в строителството на обекти.

С автоматичната плъзгаща се врата T30 разширявате творческите си възможности. Обединете комфорта и прозрачността на изцяло остъклената автоматична плъзгаща се врата с изискванията за противопожарна защита.

Новите стоманени елементи от тръбна рамка са с клас на пожароустойчивост T90 и F90 и като опция с димозащита и са подходящи за монтаж в зидария, бетон, газобетон и преградни стени. Те се предлагат като модели с едно и с две крила, както и като фиксирано остъкление.

Заяви оферта на +359 886 132 000 или contact@correct-doors.com

Контакти