Официален представител на Hörmann | Тел.: (02) 983 20 50 | Моб.: +359 886 132 000|contact@correct-doors.com
Интериорни врати

Интериорни врати

Интериорни врати

Открийте новия домашен уют: с висококачествени дървени интериорни врати

Домът е централно място за живеене,убежище,уютен оазис. Висококачествените интериорни врати дават своя принос за това и придават на дома щипка уют.

Класически или модерни, бял лак или бук, с остъкления или апликации от благородна стомана – Hörmann предлага точната интериорна врата,която ще подхожда на обзавеждането. Интериорните врати от дърво впечатляват с висококачествена визия и премиум качество. С избора им си гарантирате дълги години радост и избирате за дома си буквално “врата за цял живот”

BaseLine

Семпли, елегантни, неподвластни на времето: BaseLine

Желаете в дома Ви да има неподвластна на времето, елегантна интериорна врата, която да предлага комфорт? В такъв случай моделите от серията BaseLine са точният избор за Вас. Непрекъснатото платно без или с фалц – в комбинация с желаната от Вас повърхност – ще хармонира отлично с Вашия стил на обзавеждане. Така ще придадете уютна атмосфера, която предразполага към релакс.

Всички дървени интериорни врати BaseLine се предлагат с пет различни висококачествени повърхности:

 • Duradecor с гладка повърхност –  изключително удароустойчива, 2 цвята и 3 дървесни декора
 • Duradecor с релеф –  естествен характер, 9 дървесни декора
 • Duradecor със синхронизиран релеф –  перфектно възпроизведена, 3 дървесни декора
 • Естествен фурнир –  уникален, 3 вида фурнир
 • Боя –  брилянтна в 4 цвята или в желания от Вас цвят по RAL

Популярни мотиви

Duradecor със синхронизиран релеф базалтов дъб

Боя чисто бяло RAL 9010

Боя бяло RAL 9016

Duradecor френски бук

Duradecor с релеф необработен дъб

Фурнир от естествена дървесина клен

Фурнир от естествена дървесина клен

Duradecor канадски клен

ConceptLine

Три пъти по три възможности: ConceptLine

С ConceptLine можете да създадете стилни индивидуални пространствени концепции. Комбинирайте както пожелаете  повърхностите гланц, мат и със светлосенки с цветовете бяло, светло сиво или антрацитно сиво. Те пленяват по отношение на ценност, комфортна поддръжка и здравина.

 • Мат – изключително изисканата копринено матова повърхност Duradecor впечатлява максимално както визуално, така и при допир. Матовата повърхност обединява в себе си голяма устойчивост на отпечатъци от пръсти и замърсявания с непостижим до момента матов ефект.
 • Гланц – изисканата повърхност с огледален блясък и кристална визия спомага за придаване на специални светлинни ефекти и отразяване.
 • Със светлосенки – контрастът между мат и гланц при релефната структура на тази повърхност привлича погледите между Вашите четири стени.

DesignLine

Открийте мечтаната врата: DesignLine

Със серията DesignLine ще си осигурите вратата мечта. Независимо дали ще изберете стилни елементи като апликации от благородна стомана, вдълбани фуги или модерни изцяло остъклени врати, дали ще се спрете на естествен фурнир или пък на боя – DesignLine Ви предлага разнообразие от модерни мотиви за врати. Интериорните врати DesignLine се предлагат в различни модели.

 • Plain – с вградени апликации в една равнина
 • Steel– с разположени отгоре апликации
 • Stripe – с релефно щамповани улеи
 • Inlay – със шарки от истинско дърво в една равнина
 • Groove – с вдълбани фуги
 • GrooveGlas – със ситопечат и пясъкоструйна обработка, с визия като при Groove мотивите за дървени врати
 • Rail – комбинациите от дърво и стъкло, подхождащи на DesignLine мотивите за дървени врати

За почитатели на класиката с увлечение към дизайна

Харесвате класическото, но с модерен привкус? В такъв случай нашите неподвластни на времето мотиви от серията DesignLine са точният избор за Вас. В серията DesignLine ще откриете мечтаната врата за перфектен провинциален стил.

 • Georgia – ексклузивни мотиви врати с вградена профилирана лайсна
 • Carolina– изгодни мотиви врати с релефно щамповано профилиране
 • Virginia – висококачествени врати тип Stollen с елегантен дизайн 

GlassLine

За приветлива атмосфера: Изцяло остъклени врати

Стъклените врати са не само изискани и шик, те правят дома Ви открит и приветлив и придават специален чар на всяко помещение. Открийте изцяло остъклената врата, която Ви подхожда. Тя може да е във вариантите крилна врата с дървена каса или плъзгаща се врата.

Всичко на едно място от Correct Doors

Квалифицирани консултации

Вземане на размери на място

Компетентен монтаж

Предимства на интериорните врати Hörmann

Комбинации от платно и каса за всеки вкус

При Hörmann ще намерите подходящия модел врата за Вашия индивидуален стил на обзавеждане. Любителите на класиката предпочитат платното с фалц и обла каса (1).

Почитателите на изчистените линии избират същата комбинация, но с прави кантове. Платното без фалц и права каса привличат с почти съосна визия и подчертават модерния стил на живот (2).

Висококачествено платно:

Дървените интериорни врати се предлагат с четири различни вложки на платното – от обикновената вложка тип “пчелна пита” до висококачествено масивно ПДЧ.

НОВО
Изпипани и разнообразни: вратите от серията ConceptLine Ви предлагат нов вид възможности за оформление. Комбинирайте висококачествените повърхности мат, гланц (с огледален блясък) и със светлосенки с цветовете бяло, светло сиво и антрацитно сиво.

НОВО
Искате дом, облян в светлина? В такъв случай нашите изцяло остъклени врати са точният избор. Освен с елегантната си визия серията GlassLine впечатлява и по отношение на комфортната поддръжка: всички мотиви с пясъкоструйно обработено стъкло са снабдени с нанопокритието за по-малко пръстови отпечатъци.

Мотиви с визия, идентична на Groove

За перфектния микс от дървени и стъклени врати към мотивите DesignLine Groove се предлагат и изцяло остъклени врати с идентична визия.

За новата стоманена каса VarioFix на Hörmann отклонения в дебелината на стената до 20 мм вече не са проблем: Различни дебелини на стените при ремонт или ново строителство се компенсират изключително лесно с регулируемия декоративен фалц. Монтирана също толкова лесно както и дървената каса, стоманената каса носи допълнителни предимства по отношение на продължителността на експлоатация и дизайна.

Голяма устойчивост и елегантна форма без видим фалц, комбинирани с принципа на монтаж на дървената каса предлага само VarioFix.

Висококачествената повърхност ще Ви въодушеви:
Duradecor впечатлява с максимална удароустойчивост, която е с 48 {0a720bd6e7e995d4cb2cc9e847c0876f26dd62a9ad752e611353903d7450767f} по-добра от средната при тестваните CPL повърхности на други производители. Освен това тя е нечувствителна, лесна за поддръжка и устойчива на високи температури, така че да се радвате дълго на вратата си.

Нашите дървени интериорни врати с прави кантове и повърхността Duradecor бяла боя, светло сиво и антрацитно сиво са стандартно снабдени с висококачествената защита на кантовете 4Protect. Четворната защита на кантовете впечатлява с примамливи характеристики:

 1. Голяма устойчивост на удар
 2. Голяма устойчивост срещу износване при триене
 3. Голяма устойчивост на надраскване
 4. Перфектна визия “без фуги”, т. е. за разлика от обичайните врати визията на вратата не се нарушава от забележима фуга.

Така Вашите дървени интериорни врати са нечувствителни към ежедневните въздействия и Ви радват дълго време.

Фино структурираните повърхности ви помагат да усетите това, което виждате. Дървесната текстура, която се щампова релефно върху платното, прави осезаема характерната дървесна структура на структурираната повърхност Duradecor. При синхронизирания релеф освен това текстурата съответства точно на отпечатания декор.

При новата повърхностна структура с ефект “четка” релефното щамповане е съгласувано с четковия ефект в декора.

Имате физическо увреждане или просто желаете повече комфорт? В такъв случай оборудвайте интериорните си врати с иновативното задвижване PortaMatic. Това ще Ви осигури  автоматично отваряне и затваряне на вратите с дистанционно управление или манипулатор и ще означава за Вас: още по-добро качество на живот.

Заяви оферта на +359 886 132 000 или contact@correct-doors.com

Контакти