Официален представител на Hörmann | Тел.: (02) 983 20 50 | Моб.: +359 886 132 000|contact@correct-doors.com
Мултифункционални врати

Мултифункционални врати

Мултифункционални врати

Стоманените пожароустойчиви врати H3 OD се конструират съгласно европейските изисквания в областта на противопожарната защита и са съобразени с предстоящата продуктова норма EN 16034, както и тествани съгласно DIN 4102 и EN 1634. Това означава: След въвеждане на продуктовите норми те заменят специфичните за държавите удостоверения за допускане. За проектирането на Вашите противопожарни врати все още са в сила тази европейска норма, както и евентуално специфичните за държавата изисквания.

Мултифункционална врата MZ Thermo46/ MZ Thermo65

Външната врата с прекъснат термомост и отлични коефициенти на топлоизолация

Мултифункционалните врати впечатляват не само с изключителната си здравина. Благодарение на прекъснатия термомост те предлагат до 49 % по-добра топлоизолация в сравнение със стандартна мултифункционална врата. Предлагат се по избор с или без остъкление, както и в голямо разнообразие от цветове и декорирани повърхности.

Външна врата за

 • мазета
 • отоплявани съседни постройки
 • гаражи с достъп до дома
 • работилници и помещения за хоби

Мултифункционална врата MZ

Стабилната и изгодна интериорна и външна врата

Тази доказала се вече над четири десетилетия мултифункционална врата е стабилна, здрава и устойчива на атмосферни влияния, което я прави идеална както за интериорна, така и за външна врата. Вратата MZ се предлага с едно или с две крила, а по желание също и с остъкление.

Интериорна и външна врата за

 • неотоплявани съседни постройки
 • бараки за инструменти
 • складови помещения

Пожароустойчива врата H8-5

Най-купуваната в Европа врата за котелно помещение

Пожароустойчивата врата H8-5 предлага от десетилетия максимална сигурност за котелните помещения. Вратата е най-добрият пример за високата компетентност на Hörmann по отношение на противопожарната защита и Вие печелите от това.

Интериорна врата за

 • котелни
 • помещения

Мултифункционална врата H3D

Функционалната врата между гаража и дома

Поради риска от възникване на пожар в гаража законодателят изисква на прехода от гаража към дома да се монтира пожароустойчива врата. Най-добрият избор за тази чувствителна зона е мултифункционалната врата H3D. По желание тя може да предпазва също и от евентуални димни газове, да изолира шума от стартиране на двигателя и със защитно оборудване WK 2 да защитава дома Ви от неканени гости.

Интериорна врата за прехода от гаража към дома.

Интериорна врата ZK

Здравата и изгодна врата

Вратите ZK се доказват от много години като здрави врати за вътрешните помещения от мазето до тавана. Вратата ZK не се изкривява, а висококачествената й повърхност я прави здрава, нечувствителна на замърсявания и следователно лесна за почистване. Това е гарантирано качество – на ниска цена.

Интериорна врата за

 • мазета
 • детски стаи
 • преход към неусвоено таванско помещение

Още за мултифункционалните врати

Щетите от пожар и дим могат да имат фатални, застрашаващи живота последици. Това прави оборудването с пожароустойчиви и димозащитни врати още по-значимо. Добре е, че можете да се доверите на изпитаните и допуснати за експлоатация в строителството пожароустойчиви и димозащитни врати на Hörmann.

Шумът не само намалява концентрацията, но може да предизвика също стрес и да Ви разболее трайно. Ето защо е важно шумът да се изолира възможно най-добре още там, където възниква. Шумоизолираните врати Hörmann с коефициент на шумоизолация до 61 dB дават своя решаващ принос за това.

Сигурността излиза на преден план! Вратите със защита срещу взлом на производителя Hörmann се тестват и сертифицират от 1999 г. съгласно европейските норми DIN ENV 1627 до 1630. Защитните врати с 2 крила с клас устойчивост RC 3 и пълна паник функция съгласно EN 1125 защитават надеждно Вашите аварийни изходи от опити за влизане с взлом.

За склад или офис, за вътре или за вън, с или без специално оборудване – обширният асортимент от мултифункционални врати Hörmann удовлетворява най-различни изисквания.

Предимства на мултифункционалните врати

Имате възможност да разширите основните функции на мултифункционалните врати (например пожароустойчивост) според индивидуалните изисквания. На Ваше разположение са многобройни допълнителни функции. Оборудвайте например Вашата пожароустойчива врата с предлаганото като опция оборудване RC 2, защитаващо срещу влизане с взлом.

Пожароустойчива или димозащитна врата – мултифункционалните врати Hörmann впечатляват с идентичната си визия до най-малкия детайл. Независимо от функциите си всички врати са перфектно съгласувани една с друга във визуално отношение. Така всички врати във Вашия обект изглеждат хармонично.

Автоматичните крилни врати Hörmann позволяват безпрепятствено преминаване и са универсално приложими. Нашите мултифункционални врати вече се предлагат оборудвани в завода със съответното задвижване. Можете да командвате автоматичната врата удобно с помощта на манипулатор, радарен датчик или датчик за движение или с командните елементи Hörmann с  радиосистемата BiSecur, като например комфортното дистанционно управление.

В съответствие с новите европейски продуктови норми EN 16034 и EN 14351:
Стоманените пожароустойчиви врати H3 OD се конструират съгласно европейските изисквания в областта на противопожарната защита и са съобразени с продуктовата норма EN 16034, както и тествани съгласно DIN 4102 и EN 1634. За Вас това означава: След въвеждане на продуктовите норми те заменят специфичните за държавите удостоверения за допускане.

За проектирането на Вашите противопожарни врати все още са в сила тази европейска норма, както и евентуално специфичните за държавата изисквания. Стоманените мултифункционални врати D65 OD са съобразени с продуктовата норма EN 14351 и се доставят с маркировка CE.

Заяви оферта на +359 886 132 000 или contact@correct-doors.com

Контакти