Официален представител на Hörmann | Тел.: (02) 983 20 50 | Моб.: +359 886 132 000|contact@correct-doors.com
Стоманени каси

Стоманени каси

Стоманени каси

Разнообразен асортимент с много индивидуалност

Като специалист по касите с десетилетен опит Hörmann се съобразява с желанията Ви и реализира също и специалното решение за всяка ситуация в строителството.
Нашият асортимент за платна с фалц и без фалц вече разкрива за Вас разнообразни възможности за оформление. Също така предлагаме касите в специални цветове с брилянтен ефект или със специални системи панти и изолационни профили, както и с разнообразно специално оборудване за повече комфорт и сигурност.
Обширният асортимент, специализирането при същевременно голяма гъвкавост и съвременни производствени технологии ни позволяват да реагираме бързо и изчерпателно на Вашите желания.

Още за стоманените каси

За новата стоманена каса VarioFix на Hörmann отклонения в дебелината на стената до 20 мм вече не са проблем: Различни дебелини на стените при ремонт или ново строителство се компенсират с регулируемия декоративен фалц. Монтирана също толкова лесно както и дървената каса, стоманената каса носи допълнителни предимства по отношение на продължителността на експлоатация и дизайна.

Голяма устойчивост и елегантна форма без видим фалц, комбинирани с принципа на монтаж на дървената каса предлага само касата VarioFix.

Открийте нови възможности за оптимално използване на Вашите помещения:
С плъзгащите се врати с 1 и 2 крила от стъкло или дърво Hörmann Ви предлага подходящото решение за всяко жилище. В комбинация с различните варианти каси на Hörmann, сред които и стоманената каса VarioFix, плъзгащите се врати са особено подходящи също и за допълнително монтиране на по-късен етап.

Касата без лицева повърхнина HW-SL е оптималното решение за модерния интериорен дизайн, който налага тясна лицева повърхнина на касата и вградени автомати за врата. Със скрито разположените панти,съответно разположени отгоре, изискани ролкови панти тя удовлетворява най-високи изисквания към дизайна.

За врати на помещения, граничещи с шумни работни зони, като например складови или производствени халета или за външни врати на жилища препоръчваме шумоизолирана свързваща врата. С новия, предлаган като опция изолационен профил ще подобрите коефициента на шумоизолация на вратата със 7 dB.

Заяви оферта на +359 886 132 000 или contact@correct-doors.com

Контакти