Официален представител на Hörmann | Тел.: (02) 983 20 50 | Моб.: +359 886 132 000|contact@correct-doors.com
Външни врати

Външни врати

Външни врати

Алуминиеви външни врати с модерен дизайн и максимална топлоизолация

Новата външна врата трябва да е нещо специално. Тя трябва да подхожда на стила на Вашия дом, да е представителна и да бъде доказателство за добрия Ви вкус. Една външна врата трябва обаче да отговаря също на високи изисквания за безопасност и да спомага за пестенето на енергия чрез висок коефициент на топлоизолация.

Защото алуминиевите врати превъзхождат в много отношения пластмасовите или дървените врати. Предимствата:

  • добра топлоизолация
  • висока степен на сигурност
  • добра шумоизолация
  • голяма стабилност
  • без допълнително боядисване

Алуминиевите врати изглеждат като нови и след години и също така Ви предлагат максимални възможности за избор по отношение на техническото оборудване и дизайна.

Алуминиева външна врата ThermoCarbon – световен шампион по топлоизолация и първенец при класовете на безопасност!

Нашият стимул беше да конструираме външна врата, която да удовлетворява най-високите изисквания по отношение на сигурността, топлоизолацията, техническото оборудване и дизайна. С нашата външна врата от премиум класа ThermoCarbon успяхме да направим точно това. С UD-стойности до 0,47 W/(m²·K) ThermoCarbon заслужено става световен шампион по топлоизолация, а с предлаганото като опция оборудване клас RC 4 – също и първенец при класовете на безопасност сред алуминиевите външни врати. С високотехнологичния профил на крилото от хибридния материал от карбон и стъклофазер нашата външна врата от клас премиум впечатлява с ненадмината здравина и удароустойчивост, както и с по-добра шумоизолация. Външната врата ThermoCarbon се предлага по избор в 15 модерни мотива и 18 предпочитани цвята, по желание също и в двуцветен вариант. Естествено е възможно индивидуално оформление на Вашата външна врата с много други опции на оборудване, като дръжки, остъкления и варианти на бравата.

Алуминиева външна врата ThermoSafe – Най-красивата комбинация от комфорт и сигурност!

Нашата външна врата ThermoSafe впечатлява по отношение на сигурността и топлоизолацията. Благодарение на плътното алуминиево крило с дебелина 73 мм и пълнеж от полиуретанов пенопласт и на разположения отвътре алуминиев профил на крилото с прекъснат термомост външните врати ThermoSafe впечатляват с UD-стойност до 0,8 W(m²·K). Стандартно включената 5-точкова секретна брава и предлаганото като опция защитно оборудване клас RC 2, съответно RC 3 Ви гарантират чувство за безопасност и уют, докато заспивате.
Моделът ThermoSafe задоволява всички желания и по отношение на визията. Можете да избирате между 70 мотива врати – от модерни до класически в 18 предпочитани цвята и със сигурност ще откриете мечтаната от Вас врата. Предлаганото като опция оборудване, като например дръжки, остъкления или иновативни задвижвания за врати Ви позволяват индивидуално оформление на вратата.

Точно вратата, за която сте си мечтали

Hörmann предлага много възможности за това, да се сдобиете с вратата, която ще подхожда най-добре на стила на дома Ви. В тази връзка при почти всички мотиви външни врати се предлага като опция разнообразие от остъкления и цветове. Възможни са също странични части и / или оберлихт.

Външни врати ThermoCarbon

Нашият световен шампион по топлоизолация и първенец при класовете на безопасност сред алуминиевите външни врати се откроява с UD-стойности до 0,47 W/ (m²·K), впечатлява със стандартно включено защитно оборудване клас RC 3 с 9-точкова блокировка и въодушевява с високотехнологичен профил на крилото от хибриден материал от карбон и стъклофазер.

Външни врати ThermoSafe

Изключително висока степен на топлоизолация благодарение на 80-милиметровата алуминиева рамка на вратата с прекъснат термомост, стандартно включено защитно оборудване RC 3 с 5 точкова секретна брава и избор между над 70 мотива – това са само някои от впечатляващите характеристики на нашата външна врата ThermoSafe.

Външни врати TopComfort

Желаете входът към жилището Ви да пропуска светлината през стъклена външна врата, която предлага достатъчно добра топлоизолация и сигурност? В такъв случай нашата външна врата TopComfort е точният избор за Вас. Изберете Вашия фаворит между 9 дизайнерски остъкления и голямо разнообразие от орнаментни остъкления.

Външните врати на Hörmann

Изключителен и изискан е входът, който Ви осигуряват нашите външни врати ThermoCarbon, ThermoSafe и Thermo65. Красиво оформеното,плътно отвътре и отвън платно с разположен отвътре профил на крилото задоволява и най-големите изисквания към дизайна.

Изключителен и изискан е входът, който Ви осигуряват нашите външни врати ThermoCarbon, ThermoSafe и Thermo65. Красиво оформеното,плътно отвътре и отвън платно с разположен отвътре профил на крилото задоволява и най-големите изисквания към дизайна.

Нашите външни врати са добре изолиращи външни врати от ново поколение. Вратите Thermo65регистрират много добри коефициенти на топлоизолация с UD-стойности до 0,87 W/(m²·K). Също и външните врати ThermoSafeвпечатляват с UD-стойности до 0,8 W/(m²·K). Двете системи врати отговарят на всички изисквания на новата наредба за пестене на енергия EnEV 2014. Световни шампиони по топлоизолация са еднозначно нашите външни врати ThermoCarbon:

Освен това, с уникални UD-стойности до 0,47 W/(m²·K) те са сертифицирани от ИФТ Розенхайм за пасивни къщи. При външните врати ThermoSafe и ThermoCarbon с остъкления платното се запълва с пенопласт заедно с остъклението, а не както досега. Патентованото решение означава: още по-добра топлоизолация, тъй като пенопластът се свързва оптимално с остъклението и така не се образуват термомостове.
Алуминиеви външни врати ThermoCarbon с UD-стойност до 0,47 W/ (m²·K)*
* Размери на вратата 1250 × 2200 мм (UD-стойността зависи от размерите на вратата)

Нашите външни врати задават нови стандарти по отношение на сигурността. Всички външни врати ThermoSafe и ThermoCarbon Haustüren се предлагат със стандартно включено оборудване за защита от взлом клас RC 3.
Външните врати ThermoCarbon с предлаганото като опция защитно оборудване клас RC 4 са първенци при класовете на безопасност. Външните врати Thermo65 и TopComfort се предлагат като опция с оборудване RC 2.

По-голяма сигурност в никакъв случай не означава, че ще е за сметка на визията на вратата. Защитаващото от взлом оборудване не се забелязва на вратата, за разлика от други решения на конкурентите. Това е качеството на марката Hörmann!

Външните врати Hörmann удовлетворяват най-високите изисквания по отношение на защитата от злополуки и взлом. Многослойното защитно стъкло (VSG) с дебелина 8 мм от вътрешната и външната страна на изолиращото остъкление гарантира максимална степен на сигурност.

При евентуално счупване  парчетата стъкло остават закачени за фолиото от вътрешната страна и така опасността от наранявания от счупени парчета е почти изключена. Освен това многослойното защитно стъкло предлага и по-добра защита от взлом, тъй като затруднява проникването.

Това е иновативна технология, която въодушевява и означава повече комфорт за Вас: Задвижването ECturn на Hörmann за външните врати ThermoSafe и ThermoCarbon. Задвижването можете да командвате удобно с предлаганите от Hörmann дистанционни управления BiSecur или радиоманипулатори. С приложението BiSecur App можете по всяко време да проверите статуса на Вашата врата от всяка точка по света. Задвижването ECturn е идеално също и за строителството без бариери.

Външните врати ThermoSafe и ThermoCarbon Haustüren с размери XXL Ви предлагат просторно оформление на входа и повече комфорт. Мотивите ThermoSafe се предлагат до височина от 2500 мма ThermoCarbon – дори до височина от 3000 мм.

Заяви оферта на +359 886 132 000 или contact@correct-doors.com

Контакти