Официален представител на Hörmann | Тел.: (02) 983 20 50 | Моб.: +359 886 132 000|contact@correct-doors.com
Врати с определени функции за строителството на обекти

Врати с определени функции за строителството на обекти

Врати с определени функции за строителството на обекти

Врати с определени функции, за приложение на закрито и на открито

От здрави интериорни врати, надеждни външни врати за жилища и изцяло остъклени врати за офиси чак до външни врати с прекъснат термомост, Hörmann предлага обширен асортимент с разнообразни варианти на цветове и оборудване.

Още за вратите с определени функции за строителството на обекти

Интериорните врати ZK се прилагат от десетилетия в офиси и администрации поради множеството им предимства. Те са здрави, със стабилна форма и издръжливи. Интериорните врати OIT са разработени за тежка ежедневна експлоатация в индустрията, търговията и занаятите, институциите, училищата и казармите. Предлагаме различни пълнежи в зависимост от областта на приложение и изискванията.

С пожароустойчивата и защитна врата WAT на Hörmann Вие правите правилния избор, например за външни врати за жилища в многофамилни сгради. Здравата стоманена врата е серийно снабдена със защитно и пожароустойчиво оборудване и по този начин предлага чувство за сигурност на обитателите на сградата. С разнообразните варианти на цветове и оборудване се гарантира допълнително, че вратата ще отговори на всяко индивидуално изискване.

Елегантните и филигранни, но въпреки това стабилни алуминиеви интериорни врати ES 50 се препоръчват за изискан интериор, например в офиси и администрации. Визията на вратата може да се съгласува хармонично с вътрешната архитектура. Голямата остъклена площ допринася за светла и дружелюбна атмосфера. Тези алуминиеви врати ще оправдаят големите Ви очаквания по отношение на оборудването и качеството.

Днес минимизирането на енергийните разходи е по-важно от всякога. Във връзка с това се препоръчва външната врата MZ Thermo. Тази мултифункционална врата с елементи с прекъснат термомост – платно, каса и обхождащо подово уплътнение – осигурява до 30 {0a720bd6e7e995d4cb2cc9e847c0876f26dd62a9ad752e611353903d7450767f} по-добра топлоизолация в сравнение със стандартните мултифункционални врати. Като изключително сигурна външна врата можете да получите тази конструкция в изпълнение RC 2 като KSI Thermo.

За светли и представителни антрета се препоръчва изцяло остъклената рамкова врата TC 80.

Заяви оферта на +359 886 132 000 или contact@correct-doors.com

Контакти