Официален представител на Hörmann | Тел.: (02) 983 20 50 | Моб.: +359 886 132 000|contact@correct-doors.com
Задвижвания за интериорни врати

Задвижвания за интериорни врати

Задвижвания за интериорни врати

За безпрепятствено и комфортно придвижване у дома

Със задвижването за пешеходни врати PortaMatic на Hörmann Вие отваряте и затваряте интериорните си врати от дърво и стомана автоматично, с помощта на дистанционно управление или манипулатор. Имате физическо увреждане или просто желаете повече комфорт ? тази техника ще улесни ежедневието Ви. Задвижването за пешеходни врати PortaMatic впечатлява не само с многобройни функции и възможности за настройка, но също и с минимална консумация на ток. Освен това PortaMatic е до 25 % по-изгодно от други съпоставими задвижвания за врати.

Задвижването PortaMatic беше тествано от Немското дружество за геронтотехника (GGT) като единственото до момента задвижване за интеирорни врати и получи добра оценка. С това то отговаря на очакванията на поколението 50 плюс по отношение на комфорт, качество и естетика.

Жилищен комфорт със съответствие с възрастта

Желаете да останете мобилни въпреки физическите ограничения? Задвижването PortaMatic за интериорни врати допринася за по-високо качество на живот, защото Ви помага да се придвижвате в помещенията си без чужда помощ.

Комфортен живот

В бъдеще ще пренасяте без усилие пълни табли, тежки каси с напитки или покупките си между различните помещения. Дори и ако не се нуждаете от автоматичното задвижване PortaMatic по здравословни причини, гарантирано не бихте се отказали от подобен комфорт.

Работно място без бариери

Работното място без бариери е от голямо значение и днес, а в бъдеще ще става все по-важно. Високата степен на безопасност вследствие на енергоспестяващия режим на работа прави задвижването PortaMatic идеално например за офиси, болници, лаборатории и лекарски практики.*

* При определени групи потребители, като например много възрастни или нуждаещи се от помощ лица, както и малки деца, приложението на задвижването трябва да се тества.

Хигиенично задействане на врати

Вратите на помещенията в лекарските практики или тези на санитарните помещения в офисите крият висок риск от разпространение на зарази сред служителите и пациентите.
Задвижването PortaMatic в комбинация с безконтактен прекъсвач Ви защитава надеждно от микроби и бактерии и създава у Вас чувство за безопасност.

Предимства на задвижванията за интериорни врати на Hörmann

При Hörmann сигурността и комфорта вървят ръка за ръка. В съответствие с това нашето задвижване PortaMatic отваря и затваря Вашите врати с плавно задействане и плавно спиране, при това много тихо. Движенията на вратата се изпълняват с минимална сила и така Ви гарантират голяма безопасност. Дори леко докосване на вратата спира движението й незабавно.

Ние мислим за Вас и в посока, в която другите отдавна са престанали. С нашата иновативна радиосистема BiSecur командвате надеждно задвижването си с помощта на дистанционно управление или вътрешен радиоманипулатор и можете да проверите удобно дали вратата Ви е отворена или затворена*. Така не се налага да тичате из цялата къща, за да контролирате интериорните си врати.

И тъй като Вашия комфорт винаги е бил важен за нас, с помощта на дистанционното управление или вътрешния радиоманипулатор можете не само да отваряте и затваряте вратите си, но също така да управлявате и вграденото LED осветление.

*с дистанционно управление HS 5 BS или вътрешен радиоманипулатор FIT 5 BS

PortaMatic гарантрано ще улесни живота Ви. Дори монтажът е изключително лесен. Задвижването се фиксира над вратата или на касата. Направляващата релса може просто да се залепи за платното, а при необходимост да се свали без остатъци. Това е голямо предимство особено за жилища под наем или за гладки стъклени врати.

PortaMatic се свързва съвсем лесно към контакт. А за да се осъществи и това безпроблемно, кабелите на нашите задвижвания са с дължина 3 м. Разбира се, Вашият партньор от Hörmann може да монтира задвижването компетентно вместо Вас.

Според нас разликата е в по-голямата степен на комфорт и сигурност. Ето защо оборудвахме задвижването PortaMatic с някои полезни допълнителни функции. Така например акустичен сигнал и вграденото LED осветление Ви сигнализират отварянето и затварянето на вратата още преди движението на самата врата.

Също така осветлението, най-вече в тъмното и в недобре осветени входове, осигурява безопасно преминаване към общите части.

Заяви оферта на +359 886 132 000 или contact@correct-doors.com

Контакти