Официален представител на Hörmann | Тел.: (02) 983 20 50 | Моб.: +359 886 132 000|contact@correct-doors.com
Задвижвания за портални врати

Задвижвания за портални врати

Задвижвания за портални врати

Вдъхновяващ комфорт и впечатляваща сигурност

С дистанционно управлявано задвижване от Hörmann ще командвате Вашата портална врата максимално комфортно, защото то впечатлява с доказана технология във всяко отношение. Благодарение на плавното потегляне и плавното спиране Вашата врата ще се движи винаги спокойно и равномерно. Разпознаването на препятствия предпазва хората и предметите изключително надеждно и така Ви дава чувство за безопасност.

Практични допълнителни функции правят комфорта перфектен: например функцията за автоматично затваряне, която затваря вратата след изтичане на зададено от Вас време* или възможността за частично отваряне на вратата за преминаване на хора. Задвижванията RotaMatic и VersaMatic се предлагат също с практична акумулаторна батерия и опция за соларен панел.

* За тази функция е необходима фотоклетка, която се предлага като опция.

Задвижвания за еднокрили или двукрили врати RotaMatic

С модерния си, строен дизайн задвижването RotaMatic на Hörmann за еднокрили или двукрили врати е съгласувано с Вашата красива еднокрила или двукрила врата. Образцови като визията са също и функцията и сигурността на задвижването. Дори и когато нямате директна връзка с електрическата мрежа не трябва да се отказвате от удобството на задвижването. Задвижването RotaMatic с акумулаторна батерия прави това възможно.

Задвижвания за еднокрили или двукрили врати VersaMatic

Задвижването за еднокрили или двукрили врати VersaMatic с вградено управление е идеалното решение също и за нестандартни монтажни ситуации. То е подходящо например за монтиране към много дълбоки колони на вратата, като при него е възможна варираща позиция на монтаж, а с това и оптимално приспособяване към съответната ситуация. Също така не се налага монтиране на отделно управление – това пести място и време. Освен това VersaMatic впечатлява с доказана технология: Неговата скорост например може да се настройва индивидуално, което позволява да се постигне равномерно движение при всички размери врати.

Също толкова гъвкави като задвижването VersaMatic са и възможностите за неговото електрозахранване. Ако не разполагате с връзка към електрическата мрежа при вратата, можете да инсталирате независимия вариант VersaMatic с акумулаторна батерия и соларен модул.

Задвижвания за плъзгащи се врати LineaMatic

Отличаващите се силни страни на задвижването за плъзгащи се врати LineaMatic са компактният, регулируем във височина корпус от цинкова отливка, усилената със стъклени фазери пластмаса, както и надеждната задвижваща електроника.

Задвижвания за плъзгащи се врати STA 400

Задвижването за плъзгащи се врати STA 400 е разработено специално за големи врати.
Подходящото за него управление B 460 FU гарантира прецизно движение и плавно спиране на вратата.

Предимства на задвижванията за портални врати на Hörmann

Двупосочната и изключително надеждно кодирана радиосистема BiSecur е ориентирана към бъдещето технология за комфортно и сигурно обслужване на задвижвания за гаражни, портални, пешеходни врати, осветление и други.

Тази разработена от Hörmann екстремно сигурна заключваща технология BiSecur със стабилен обхват без смущения Ви предлага сигурността, че никой не може да копира Вашия радиосигнал. Тя е тествана и сертифицирана от експертите по сигурността към Рурския университет, Бохум.

Всички задвижвания, приемници и командни елементи с технологията BiSecur са 100 % съвместими. С дистанционно управление или например кодиран радиоманипулатор отваряте удобно не само гаражната си врата, но също и оборудваната с автоматично задвижване Hörmann портална врата, командвате задвижванията за пешеходни врати и други устройства с приемници BiSecur.
С нашето приложение* и  BiSecur Gateway Вашите задвижвания за гаражни и портални врати, Вашата външна врата** Hörmann

или задвижването за интериорни врати PortaMatic, както и други устройства могат да се управляват удобно от смартфон или таблет.

* За смартфони или таблети с операционна система iOS и Android.
** За тази функция е необходимо, Вашата външна врата ThermoCarbon / ThermoSafe на Hörmann да е оборудвана с автоматичната брава S5 / S7 Smart.

При ексклузивните дистанционни управления BiSecur освен дизайна в черно или бяло, впечатляваща е и елегантната форма, която приляга особено приятно в ръката.
Дистанционните управления Hörmann BiSecur с предлагана като опция гланцирана повърхност с пиано лак са отличени с престижната награда reddot design за техния ексклузивен дизайн.

Изображение: Дистанционно управление HS 5 BS със стойка (опция).

Вече не се налага в дъждовно или ветровито време да стоите пред входната врата,  за да видите дали гаражната врата се е затворила. При натискане на бутона цветът на LED-индикацията на дистанционното управление HS 5 BS Ви информира за позицията на вратата. По желание следващо натискане на бутон *** може да затвори гаражната врата. Не бихте могли да командвате Вашата врата по-удобно и сигурно.

***  При командване на вратата без директна видимост към нея е необходима допълнителна фотоклетка

Благодарение на изключващата автоматика задвижванията на Hörmann за портални врати са абсолютно надеждни във всяка фаза от отварянето и затварянето на вратата. Така вратата веднага спира да се движи при внезапно възникнали пречки. Допълнителна сигурност предлагат фотоклетките, които разпознават безконтактно хора и предмети. Те се интегрират лесно и елегантно в защитните колони и се позиционират на Вашия портал. Така обезопасявате областта на движение на Вашата еднокрила/двукрила или плъзгащата се врата.

Благодарение на плавното задействане и плавното спиране задвижванията на Hörmann за портални врати осигуряват приятно тихо и сигурно движение на вратата. Вратата се движи плавно при отваряне, а при затваряне спира спокойно. Това щади вратата, задвижването, а също и нервите на съседите.

За да издържат на механичното натоварване, задвижванията на Hörmann за портални врати са много здрави и висококачествени. Устойчивият на атмосферни влияния и издържащ на продължителна експлоатация материал гарантира трайно функциониране. За особено студените региони RotaMatic се предлага и с вградено отопление.

Задвижванията на Hörmann за портални врати са абсолютно надеждни във всяка фаза от отварянето и затварянето на вратата. За стандартните размери врати и монтажни ситуации работните сили вече са изпитани и сертифицирани от независими изпитващи институти съгласно DIN EN 13241-1.

Заяви оферта на +359 886 132 000 или contact@correct-doors.com

Контакти